Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Державна санкційна політика та азартні ігри: КРАІЛ ухвалила рішення

Реклама

КРАІЛ 10 та 15 серпня з метою забезпечення реалізації та моніторингу ефективності державної санкційної політики були прийняті рішення щодо:

 - порядок  визначає повноваження кожного учасника процесу реалізації видів санкцій та моніторингу їх ефективності в КРАІЛ; процедури підготовки КРАІЛ пропозицій Кабінету Міністрів України щодо застосування, скасування та внесення змін до санкцій, а також механізм моніторингу ефективності санкцій;

 - рішення спрямоване на дотримання організаторами азартних ігор, операторами державних лотерей  та суб'єктами господарювання - резидентами України, які отримали ліцензію на провадження діяльності з надання послуг у  сфері азартних ігор, обмежень, встановлених рішенням РНБО, введеним в дію Указом Президента України від 22 лютого 2023 року № 89 та затвердженим постановою Верховної Ради України від 23 лютого 2023 року № 2924-ІХ, для юридичних та фізичних осіб.

Моніторинг ефективності санкцій забезпечується шляхом здійснення збору та аналізу інформації про вжиті заходи та/або виявлені порушення санкційного законодавства.

Отримані результати повинні визначити достатність або недостатність санкційного впливу на фізичних та юридичних осіб, до яких застосовано санкції.

Ефективність окремих видів санкцій, застосованих до юридичних та фізичних осіб, може бути оцінена як:

  • "санкції ефективні";

  • "санкції ефективні частково";

  • "санкції неефективні".

 Учасники процесу реалізації та моніторингу ефективності санкцій можуть надавати для розгляду керівництва КРАІЛ пропозиції щодо підвищення ефективності санкцій, скасування та внесення змін до санкцій.

LIGA360 - надійний помічник бізнесу в умовах воєнного стану. Не пропустіть жодної зміни законодавства, перевіряйте компанії та фізичних осіб, контролюйте реєстраційні зміни ваших об?єктів нерухомості. Придбайте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини