Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Болгарія скасувала обмеження агроімпорту з України

Реклама

Парламент Болгарії скасував заборону на імпорт українського зерна, повідомляють БНТ Новини.

Парламентарі зняли заборону на імпорт українського зерна після 15 вересня. У залі пленарних засідань був заслуханий Міністр сільського господарства Кирил Витєв, який зізнався, що поки що підтримує ідею продовження заборони. Він змінив своє рішення вчора, заслухавши економічні показники та прогнози, що це не матиме серйозних наслідків для болгарської економіки на засіданні Уряду.

Також Кирил Витєв пояснив, що контроль за імпортом української продукції буде посилено, оскільки вона не відповідає стандартам ЄС.

Варто зауважити, що заборона імпорту продовжує діяти на рівні ЄС. 

Нагадаємо, Польща планує продовжити заборону на імпорт українського зернаПрем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький вже заявив, що його країна остаточно вирішила не відкривати кордони для імпорту українського зерна. Угорщина також заявила, що з 16 вересня закриє кордон для зернових продуктів, що надходять з України

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів, моніторинг статусу земельної ділянки. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини