Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перший муніципальний індустріальний парк «Сигнівка» включили до Реєстру індустріальних парків

Реклама

Кабінет Міністрів включив індустріальний парк «Сигнівка», ініціатором створення якого виступила Львівська міська рада, до Реєстру індустріальних (промислових) парків. Відповідне рішення ухвалено на засіданні 10 жовтня, інформує пресслужба Мінекономіки.

«Сигнівка» стане першим муніципальним індустріальним парком Львова та одним з найпотужніших промислових проєктів міста», - йдеться у повідомленні.

За концепцією на території парку площею понад 30 гектарів працюватимуть підприємства легкої та харчової промисловості, машинобудування, поліграфії. Також парк спеціалізуватиметься на виробництві меблів, медичних виробів, пакувальних та будівельних матеріалів. Тут також працюватимуть підприємства аерокосмічної промисловості та military tech.

Крім того, в рамках парку діятиме громадський центр з науково-технологічним осередком та бізнес-інкубатор для стартап-проєктів.

Очікується, що інвестиції в будівництво парку, залучені керуючою компанією, в цілому складуть понад 5 млрд грн. Завдяки створенню парку місто отримає додатково 3 600 робочих місць.

Нагадуємо, раніше Уряд зареєстрував два індустріальні парки, які працюватимуть у галузі переробки - ЕкоСтіл» на Дніпропетровщині та «ІСКРА» на Івано-Франківщині.

Усього до Реєстру індустріальних (промислових) парків уже включено 68 парків.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини