Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

США розширили санкції проти рф та підприємств Китаю, Туреччини та ОАЕ

Реклама

США розширюють санкції проти російських юридичних та фізичних осіб, а також підприємств, розташованих в Китаї, Туреччині та ОАЕ. Про це повідомило Міністерство фінансів США.

Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США (OFAC) продовжує підривати мережі та канали, за допомогою яких росія намагається підтримувати свою армію. Нові санкції зосереджені на фізичних та юридичних особах, які сприяють війні росії проти України, надаючи росії вкрай необхідні технології та обладнання з третіх країн. 

Крім того, ці заходи спрямовані на внутрішню промислову базу росії.  Майже 100 санкцій націлені на майбутнє виробництво енергії, металургійний і гірничодобувний сектори, оборонні закупівлі та тих, хто причетний до підтримки військових зусиль російського уряду та інших зловмисних дій.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

До списку, зокрема, увійшла фінансова корпорація "Система"   - одна з найбільших публічних диверсифікованих холдингових компаній росії, яка працює в оборонній, фінансовій та технологічній галузях, а також три підконтрольні їй компанії:

  • Базований у Люксембурзі East West United Bank SA

  • Сінгапурська компанія Sistema Asia PTE LTD

  • Російська компанія "Система Смарттех"

OFAC також запровадили санкції проти семи російських банків, керівника одного з цих банків і одну російську брокерську компанію - Публічне акціонерне товариство "Санкт-Петербурзька біржа"  (SPBX).

Серед підсанкійних банків:

  • Абсолют Банк - комерційний банк, орієнтований на розвиток високих технологій;

  • Бланк Банк - інвестиційний банк;

  • Хоум Банк - приватний комерційний банк;

  • Почта Банк - комерційний банк;

  • Русский Региональный Банк - комерційний банк;

  • Російський банк розвитку регіонів - комерційний банк;

  • Банк Русский Стандарт - приватний комерційний банк.

Санкції блокують усі активи компаній у США та забороняють співпрацю з ними.

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини