Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено форму Плану захисту об'єкта критичної інфраструктури за проєктною загрозою "кібератака/кіберінцидент"

Реклама

Адміністрація Держспецзв'язку наказом від 04.10.2023 № 877 затвердила форму Плану захисту об'єкта критичної інфраструктури за проєктною загрозою національного рівня "кібератака/кіберінцидент".

Форму затверджено на виконання п. 5 Порядку розроблення та погодження паспорта безпеки на об'єкт критичної інфраструктури відповідно до якого План захисту (як складову паспорта безпеки) розробляє оператор за кожною із проектних загроз національного, секторального та об'єктового (у разі наявності) рівня відповідно до форм планів захисту та рекомендацій з розроблення планів захисту, що затверджуються відповідними функціональними органами у сфері захисту критичної інфраструктури щодо кожної проектної загрози.

Зокрема, План кіберзахисту ОКІІ має містити мінімальний набір завдань, які в першу чергу (але не обмежуючись ними в подальшій діяльності з підвищення рівня кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури) мають бути впроваджені або заплановані для впровадження на об'єкті критичної інфраструктури.

З Формою можна ознайомитися за посиланням

Legal Solution - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини