Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бронювання працівників: визначено критерії для підприємств у сфері статистики

Реклама

Державна служба статистики наказом від 17 жовтня 2023 року № 283 затвердила Критерії визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузей національної економіки у сфері статистики.

Згідно з документом, підприємства, установи, організації визначаються такими, що мають важливе значення для галузей національної економіки у сфері статистики, якщо вони відповідають хоча б одному з таких критеріїв:

  • забезпечення відповідно до законодавства збереження та захисту офіційної державної статистичної інформації, дотримання її конфіденційності;

  • забезпечення в межах своєї компетенції функціонування єдиної інформаційно-аналітичної системи повного циклу статичного виробництва;

  • забезпечення в межах повноважень, передбачених законодавством, ефективного функціонування телекомунікаційної системи органів державної статистики.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. На день підготовки матеріалу документ не опублікований.

З питаннями персоналу під час воєнного стану допоможе LIGA36:HR-менеджер. Аналітика, роз'яснення експертів та держорганів, моніторинг змін. Більше переваг за посиланням .

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини