Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Велика Британія запровадила санкції проти компаній, які працюють у російському золотодобувному та нафтовому секторах

Реклама

Велика Британія оголосила про 29 нових санкцій, спрямованих проти фізичних та юридичних осіб, які працюють у російському золотодобувному, нафтовому та стратегічному секторах. Про це повідомило Міністерство закордонних справ Сполученого Королівства.

Серед введених санкцій є мережа, що базується в Об'єднаних Арабських Еміратах, відповідальна за спрямування понад 300 мільйонів доларів доходу від золота до росії - торговець золотом Paloma Precious DMCC і головна особа, яка стоїть за компанією, Говард Джон Бейкер.  

Велика Британія також запровадила санкції до двох найбільших російських виробників золота Nord Gold PLC і Highland Gold Mining Limited разом із російськими олігархами Владиславом Свібловим і Костянтином Струковим.  

Також санкції запроваджено щодо Paramount Energy & Commodities DMCC. Відомо, що ця організація використовує непрозорі структури власності та була використана Росією для пом'якшення удару санкцій пов'язаних з нафтою.

Щоб зруйнувати таємну мережу закупівель, яка використовується Росією для придбання критично важливих західних технологій, накладено санкції на компанію OOO TK Fly Bridge, яка закуповує товари подвійного призначення для російських виробників електроніки NPP Istok і Ecitech. Також під санкції цієї прихованої мережі потрапляють Максим Єрмаков, засновник ТОВ «ТК Флай Брідж», а також вісім членів правління НВП «Істок».  

На сьогодні Сполучене Королівство запровадило санкції проти понад 1800 осіб, компаній і груп згідно з режимом санкцій проти Росії, включаючи 129 олігархів із загальним статком у 145 мільярдів фунтів стерлінгів на момент вторгнення.   

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини