Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Через стайк польських перевізників на кордоні заблоковано 20 тисяч транспортних засобів

Реклама

Через страйк польських перевізників на українсько-польському кордоні заблоковано 20 тисяч транспортних засобів. Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

«Зараз заблокованими з обох сторін є понад 20 тисяч транспортних засобів. Зазнає збитків економіка не лише України чи Польщі, а й інших країн, які не можуть перевозити товари та порушують свої договірні зобов'язання", - зазначається у повідомленні.

У міністерстві наголосили, що блокування кордону польськими протестувальниками порушує логістичні шляхи, що вже впливає як на економіку України, так і Європейського союзу.

Водночас жодні зміни чи скасування Угоди про лібералізацію не обговорюється.

Блокування кордону польськими протестувальниками Віцепрем'єр-міністр із відновлення України - Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков обговорив із Міністром інфраструктури Польщі Анджеєм Адамчиком.

Підкреслюється, що Мінінфраструктури готове допомогти польським колегам вирішити ситуацію із блокування кордону, надати всі відповідні роз'яснення та провести зустрічі за потреби.

Нагадуємо, польські перевізники мали намір розпочати страйк з 3 листопада, однак перенесли його на 6 листопада. Рух вантажного транспорту ускладнено у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Гребенне».

Читайте також: Бізнес розповів про складнощі для українського експорту та хто страйкує на польському кордоні.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Бажаєте отримати найбільшу знижку року на рішення від LIGA ZAKON? Заповніть заявку - дізнайтеся умови до Legal Friday. Встигніть до 17 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини