Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єврокомісія попередньо узгодила 12 пакет санкцій проти рф

Реклама

Жозеп Боррель разом із Єврокомісією представили державам-членам пропозицію щодо 12 пакета санкцій проти росії. Про це йдеться у заяві Дипломатичної служби Євросоюзу.

Запропоновано призначити санкції до понад 120 фізичних та юридичних осіб та ухвалити нові заборони на імпорт та експорт, а також заходи щодо посилення ліміту цін на нафту та протидії обходу санкцій ЄС.

Йдеться про представників військового, оборонного та ІТ-секторів рф, а також інших важливих економічних операторів.

Крім того, заходи спрямовані проти організаторів незаконних так званих «виборів» на окупованих територіях України та осіб, відповідальних за примусове «перевиховання» українських дітей, а також осіб, які поширюють дезінформацію та пропаганду на підтримку війни росії проти України.

Пропозиції спрямовані на посилення системи санкцій у цілому.

Читайте також: Що може потрапити до 12-го пакету санкцій ЄС проти рф

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Бажаєте отримати найбільшу знижку року на рішення від LIGA ZAKONЗаповніть заявку - дізнайтеся умови до Legal Friday. Встигніть до 17 листопада

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини