Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні можуть відкрити один з аеропортів для цивільних польотів

Реклама

За умови значного посилення протиповітряної оборони в Україні можуть відкрити один з аеропортів для цивільних польотів. Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак під час виступу в Інституті Хадсона в межах своєї поїздки до США.

"Посилення ППО стане запорукою відновлення. Для відновлення України потрібна надійна парасолька. Зокрема, її посилення дозволить нам знову відкрити один з аеропортів України. Ми вже працюємо над цим із нашими партнерами», - зазначив Єрмак.

Він не назвав аеропорт та конкретні часові рамки для його відкриття.

Водночас, за інформацією джерел УП, ідеться про одне з міст на заході України. Аеропорт готуються відкрити ще до завершення війни.

"Це ознака того, що наближається переломний момент у війні. Наступний рік стане вирішальним у цьому відношенні", - додав керівник ОП.

Нагадуємо, польоти цивільної авіації в Україні повністю закриті з першого дня повномасштабного російського вторгнення - 24 лютого 2022 року года.

Влітку поточного року питання відновлення польотів цивільної авіації почало активно обговорюватись. Зокрема, про готовність відновити польоти заявили в авіакомпанії Ryanair. Однак до конкретних планів і дій поки що не дійшло.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Legal Friday від LIGA ZAKON - найвигідніша спецпропозиція року. Заповнюйте заявку та забронюйте знижку для професійних рішень для роботи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини