Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укргазвидобування" відкрило у Карпатах новий поклад газу

Реклама

АТ "Укргазвидобування" відкрило перспективний поклад газу на родовищі у Карпатах, яке вважалося виснаженим. Про це повідомляє пресслужба групи "Нафтогаз".

Під час випробування розвідувальна свердловина дала приплив з дебітом понад 200 тис. куб. м газу на добу. Це найвищий за останні 20 років показник УГВ для родовищ західного регіону.

Нова свердловина глибиною 1 600 м була пробурена з метою дорозвідки виснаженого родовища, а рекордні показники газовидобутку досягнуто завдяки використанню сучасних технологій.

Наразі фахівці Львівгазвидобування працюють над розширенням технологічних можливостей наземної інфраструктури для збільшення продуктивності свердловини.

«Західний регіон має великий потенціал для відкриття нових покладів вуглеводнів, який підтверджується результатами сусідніх країн. Зараз ми посилюємо діяльність у цьому регіоні, зокрема щодо впровадження нових технологій та залучення інвестицій», - повідомив в. о. генерального директора "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

Фото з сайту групи "Нафтогаз".

Читайте також: "Укргазвидобування" підключило до дистанційного моніторингу понад 630 свердловин.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Бажаєте отримати найбільшу знижку року на рішення від LIGA ZAKON? Заповніть заявку - дізнайтеся умови до Legal Friday. Встигніть до 17 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини