Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 2024 року зміняться умови надання грантів на розвиток садівництв

Реклама

За даними Міністерства аграрної політики та продовольства України з січня 2024 року планується розширення умов надання урядових грантів за програмою «єРобота» на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства, інформує пресслужба Апарату Верховної Ради України.

Зокрема, пропонується змінити умови щодо висадки та облаштування насадження на земельній ділянці або на суміжних ділянках. Згідно з новими нормами, пункт 4 Порядку надання грантів доповнять таким змістом:

- гранти надаються для висадки та облаштування насадження на земельній ділянці або на суміжних земельних ділянках, загальна площа якої/яких становить від 1 до 25 гектарів;

- допускається розташування між земельними ділянками господарських шляхів, прогонів, полезахисних лісових смуг та інших захисних насаджень, рубежів (річок, струмків, каналів, лісосмуг, рослинних смуг, дерев, стежок, рівчаків, ярів, заболочених земель).

Інформацію необхідно врахувати підприємцям при розробці проєкту висадки насаджень, якщо вони планують звернутися за отриманням гранту в 2024 році.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням 

Читайте також: Як отримати грант на розвиток бізнесу: порядок і нюанси

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини