Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ощадбанк видаватиме аграріям кредити на розмінування полів Новини компаній

Реклама

Агровиробники на деокупованих територіях та у зоні, наближеній до бойових дій, можуть отримати до 150 млн грн позики на оплату послуг сертифікованих операторів протимінної діяльності для розмінування земель сільськогосподарського призначення, повідомила пресслужба Ощадбанку.

Нова програма «Посівна без мін» передбачає ставку за кредитом до 3% річних у гривні на строк до 3 років із пільговим періодом до 12 місяців, коли можна не сплачувати суму основного боргу. Можливе фінансування без застави, проте порука власника є обов'язковою.

Особливістю продукту є можливість поєднання з державними програмами, зокрема, «Доступні кредити 5-7-9%» та програму портфельних гарантій, яка суттєво лібералізує вимоги до застави.

Для забезпечення потреб аграріїв, у тому числі посівної кампанії, станом на середину листопада Ощадбанк надав загалом понад 4 тисячі кредитів на загальну суму 10 млрд грн. Підтримка аграрного бізнесу як частина забезпечення продовольчої безпеки країни належить до стратегічних напрямів роботи Ощаду під час повномасштабної війни.

Більше про кредитні програми Ощадбанку для агробізнесу - на офіційному сайті, у відділеннях або в контакт-центрі для бізнес-клієнтів за тел.: 0 800 219 800.

Аграрний бізнес щодня стикається з ризиками. LIGA360 допоможе захиститися від рейдерських атак, перевірити дані партнерів, слідкувати за змінами законів й перебігом земельної реформи. Деталі за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини