Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Британія оголосить новий пакет санкцій проти рф

Реклама

Велика Британія запровадить низку санкцій проти військових постачальників, які підтримують військову машину путіна, повідомляє британський уряд. 

У середу, 6 грудня, Міністр закордонних справ Девід Кемерон відправиться до Сполучених Штатів, щоб підтвердити міцність відносин Великої Британії з її найближчим стратегічним союзником та непохитну підтримку України в її боротьбі з російською агресією. 

Анонсовані санкційні заходи покликані позбавити режим російського диктатора ресурсів для виробництва зброї. Іноземні постачальники, які експортують обладнання та запчастини до росії, є одними з десятків осіб і груп, на яких будуть накладені санкції.

"Ми залишаємося непохитними у підтримці України. Якщо ми дозволимо агресії путіна досягти успіху, це надихне тих, хто кидає виклик демократії та загрожує нашому способу життя. Ми не можемо дозволити їм перемогти", - заявив Міністр.

Також напередодні візиту Кемерон оголосив про новий зимовий пакет гуманітарної допомоги в розмірі 29 мільйонів фунтів стерлінгів для України та посилення підтримки ще 7,75 мільйонами фунтів стерлінгів на гуманітарну діяльність, яка буде зосереджена на потребах найбільш уразливих верств населення України.

Загальна військова, гуманітарна та економічна підтримка Великої Британії для України зараз становить 9,3 мільярда фунтів.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв?язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини