Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрзалізниця" готується до запуску контрейлерних поїздів з фурами через українсько-польський кордон

Реклама

Заступник директора департаменту комерційної роботи АТ "Укрзалізниця" Валерій Ткачов на зустрічі з агроекспортерами підтвердив інформацію, яку поширюють у відео, де залізницею рухаються навантажені на котрейлерні платформи українські фури, передає Інтерфакс Україна.

У такий спосіб українські експортери намагаються вирішити проблему з перетином українсько-польського кордону.

Польські митники наразі проводять огляд навантаженого 23 українськими фурами тестового контрейлерного поїзда, а затримку пояснюють необхідністю узгодити габарити вантажів і наявність у фурах пального.

"Найближчим часом ці питання ми намагатимемося вирішити, щоб його пропустили. Щойно цей тестовий поїзд пройде і все буде добре, ми запустимо це в масовому порядку", - пообіцяв представник "УЗ" і повідомив, що оператором таких вантажоперевезень залізницею буде Український державний центр транспортного сервісу "Ліски".

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Нагадаємо, у липні Укрзалізниця запустила сервіс перевезення контейнерів інтермодальними поїздами до Польщі.

Тестування контрейлерних перевезень розпочали ще в квітні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини