Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Угорські перевізники 11 грудня розпочнуть протест на кордоні біля ПП "Захонь-Чоп"

Реклама

Угорські перевізники 11 грудня розпочинають акцію протесту на кордоні з Україною біля пункту пропуску "Захонь-Чоп". Про це повідомляється на сайті Асоціації угорських автоперевізників (MKFE).

В MKFE наголошують, що таким чином хочуть привернути увагу Європейської комісії та уряду Угорщини до «серйозних наслідків, що спотворюють ринок, угоди, укладеної між Європейським Союзом та Україною і Молдовою, про часткову лібералізацію вантажних автомобільних перевезень».

Як зазначають в асоціації, перевізники закликають до негайного перегляду угоди та відновлення ліцензійних квот на українсько-угорські перевезення, а також інтенсивного офіційного контролю за українськими перевізниками.

За інформацією Закарпатської митниці, демонстрація угорських перевізників на кордоні з Україною, не супроводжуватиметься блокуванням руху вантажівок у пункті пропуску. Про це стало відомо під час робочої зустрічі українських митників з угорськими колегами.

Читайте також: Єврокомісія не підтримала ініціативу Польщі, Словаччини та Угорщини щодо скасування "транспортного безвізу"

Чи можна вважати блокування кордону форс-мажором

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини