Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Публічні закупівлі: важливі процедурні аспекти

Реклама

25 листопада 2023 року відбулася міжнародна конференція "Публічні закупівлі: актуальні виклики та прозорі рішення. Відкритий діалог між владою та бізнесом". Організаторами конференції виступили юридична компанія Juscutum та LIGA ZAKON.

Представники держави та бізнесу обговорювали дієві кроки та рішення, які зроблять процес закупівель більш легким, прозорим та без корупційної складової. В дискусіях брали участь представники Мінекономіки, Prozorro, CIPE, Офісу генерального прокурора, YASNO, SmartTender, Нацбанку, Juscutum, LIGA ZAKON та інших компаній.

Учасники обговорювали важливі процедурні аспекти в публічних закупівлях, а також питання можливих зловживань та порушень у тендерах. Докладніше читайте у підсумках конференції

Також пропонуємо ознайомитися з аналітичними матеріалами щодо публічних закупівель, підготовленими на основі інформації із рішення LIGA360. Щодня LIGA360 поповнюється актуальними правовими та аналітичними матеріалами для роботи. Щоб завжди мати під рукою важливий перелік документів за напрямом «Публічні закупівлі» - долучайтесь до родини користувачів LIGA360 вже сьогодні.

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців, та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини