Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Пропуск вантажівок із України в Словаччину частково відновлено

Реклама

Пропуск вантажівок на пункті пропуску "Ужгород" на кордоні із Словаччиною частково поновлений. Про це інформує пресслужба Державної прикордонної служби.

«Починаючи з 19:30 13 грудня, словацька сторона частково відновила пропускні операції у напрямку в'їзду на свою територію», - зазначається у повідомленні.

У ДПСУ додали, що станом на 06:00 у пункті пропуску «Ужгород» на виїзд з України вже оформлено 28 вантажних автомобілів, 24 з них пройшли всі види контролю на словацькій стороні.

Як повідомлялось раніше, на в'їзд у Словаччину прийматимуть по 2 автомобілі за годину. Однак фактично за годину пропускають по 3-4 вантажівки.

Нагадаємо, 11 грудня словацькі перевізники заблокували рух вантажівок через пункт пропуску "Вишнє Нємецке - Ужгород". Їх ключовою вимогою, як і польських перевізників, є відновлення дозвільної системи для українських колег.

Читайте також: Єврокомісія не підтримала ініціативу Польщі, Словаччини та Угорщини щодо скасування "транспортного безвізу"

Чи можна вважати блокування кордону форс-мажором

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини