Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яку інформацію повинен містити наказ про призупинення дії трудового договору

Реклама

У випадку, коли роботодавець не може забезпечити працівника роботою, а працівник не може виконувати свої трудові обов'язки через збройну агресію росії проти України, є доцільним призупинення дії трудового договору. Про це нагадали в Управлінні інспекційної діяльності у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраці.

Таке призупинення дії трудового договору оформлюється наказом роботодавця, який повинен містити наступну інформацію:

  • причини призупинення, зокрема, неможливість обох сторін виконувати свої обов'язки;

  • спосіб обміну інформацією;

  • строк призупинення дії трудового договору;

  • кількість, категорії і прізвища, ім'я, по-батькові (за наявності) працівників;

  • реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера та повідомили про це орган ДПС і мають позначку в паспорті) відповідних працівників;

  • умови відновлення дії трудового договору.

З наказом про призупинення дії трудового договору працівник, якого він стосується, має бути ознайомлений у будь-який обраний за згодою з роботодавцем спосіб комунікації.

Legal Solution - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Надаємо новорічні знижки до 40% - на професійні рішення LIGA360. Отримайте корисні інструменти для бізнесу, юристів, бухгалтерів та HR-менеджерів за вигідними цінами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини