Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Mastercard планує збільшити ліміт поповнення картки готівкою на касах

Реклама

Mastercard Inc. має намір інтегрувати сервіс "готівка на картку" із застосунком "Дія", що дасть змогу збільшити ліміт разового поповнення картки з 5 тис. грн до 35 тис. грн, повідомив директор із розвитку комерції Mastercard в Україні Валерій Новіков на щорічній конференції UAFIN.TECH у Києві передає Інтерфакс Україна.

Першою мережею АЗС, де запустять новий сервіс, стане WOG.

"Ми не інтегруємо в "Дію" торговельні точки. Тобто, це не WOG проінтегрувався в "Дію", а ми проінтегрували сам сервіс разом із компанією iPay, і станом на сьогодні ми просто підключатимемо нових торгівців, реєструватимемо їх у Національному банку як агентів банку з прийомом готівки для подальшого перерахування", - пояснив Новіков.

Від додав, що у мережевих торговців буде дві опції: поповнення картки до 5 тис. грн і до 35 тис. грн у разі верифікації в "Дії".

Наразі учасниками сервісу "готівка на картку" є три торговельні мережі: АЗК "Укрнафта", мережа магазинів "Сім 23" і АЗС WOG. 

Не крокуй із зав'язаними очима в конкурентному бізнес-середовищі. LIGA360 аналізує медіа, законодавче поле й надійність контрагентів, щоб компанії завжди ухвалювали інформовані рішення. Дізнайтеся більше переваг за посиланням. 

Розпочніть новий рік з LIGA360. Обирайте професійні рішення для бізнесу, юристів, бухгалтерів та HR-менеджерів - зі знижками до 40%. Скористайтеся пропозицією прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини