Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські перевізники відновили блокаду пункту пропуску "Дорогуск - Ягодин": пропускатимуть лише по одній вантажівці на годину

Реклама

18 грудня, після 15:00 польські перевізники розпочали акцію протесту на під'їзних шляхах до пункту пропуску «Дорогуськ - Ягодин». Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби з посиланням на Прикордонну варту Республіки Польща.

Як зазначається, організатори протесту планують пропускати лише по одному вантажному автомобілю на годину.

Водночас вони пропускатимуть транспортні засоби з вантажами безпекового, гуманітарного характеру та ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються тощо.

Крім того, за наявною інформацією, протестувальники не планують перешкоджати руху автобусів.

Прикордонники просять громадян та перевізників, які планують перетинати кордон через пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ», врахувати цю інформацію.

Нагадаємо, з 6 листопада польські перевізники розпочали страйк на українсько-польському кордоні та заблокували рух вантажного транспорту у трьох напрямках - "Корчова - Краківець", "Хребенне - Рава Руська", "Дорогуськ - Ягодин". З 23 листопада мітингувальники також перекрили рух на пункті пропуску "Медика - Шегині". 11 грудня рух вантажівок на пункті пропуску "Ягодин - Дорогуськ" було розблоковано.

Читайте також: Єврокомісія не підтримала ініціативу Польщі, Словаччини та Угорщини щодо скасування "транспортного безвізу"

Чи можна вважати блокування кордону форс-мажором

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців, та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини