Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські протестувальники продовжують блокувати кордон з Україною у трьох пунктах пропуску

Реклама

Блокування польськими мітингувальниками пунктів пропуску «Рава Руська - Гребенне», «Краківець-Корчова», «Ягодин-Дорогуськ» триває. На кордоні України та Польщі в чергах стоять близько трьох тисяч вантажівок. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передає Укрінформ.

«За інформацією польських прикордонників, станом на ранок, 1620 вантажівок стоять у чергах на цих трьох напрямках в бік України, найбільше - навпроти пунктів пропуску «Ягодин» та «Рава Руська», - поінформував Андрій Демченко.

Він нагадав, що 24 грудня був розблокований рух на напрямку пункту пропуску «Шегині - Медика», але черги залишаються - 1200 вантажівок очікують у чергах.

На інших ділянках кордону рух для вантажівок не блокується. Однак через дії на території Польщі водії та перевізники шукають альтернативні маршрути, що призводить до збільшення руху вантажівок за іншими напрямками, і як результат - до збільшення черг.

Станом на ранок, на кордоні зі Словаччиною в бік України на напрямку пункту пропуску «Ужгород» очікувало проїзду 200 вантажівок.

На кордоні з Угорщиною черги відсутні.

На кордоні з Румунією, станом на ранок, в бік України на напрямку пункту пропуску «Порубне» очікували на проїзд 420 вантажівок.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Новини, нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини