Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Асоціація міжнародних автоперевізників пропонує альтернативне рішення замість повернення дозволів на вантажні перевезення для українців

Реклама

Асоціація міжнародних автоперевізників (АсМАП) проводить перемовини з європейськими вантажними автоперевізниками та пропонує їм альтернативне рішення замість повернення дозволів на вантажні перевезення для українців. Про це розповів віцепрезидент АсМАП Володимир Балін, передає Укрінформ.

"Наше завдання разом із нашими партнерами: Польщею, Литвою, Угорщиною, Румунією, Чехією - зробити алгоритм, який дозволить нашими перевізникам працювати в таких же ринкових умовах, як і європейські перевізники. Якщо цей алгоритм буде погоджено між нами та угорцями, словаками, поляками, чехами та литовцями, ми будемо готові йти до своїх урядів і казати: "ось у нас є такий алгоритм, він зніме всі питання". Це дуже важкий переговорний процес", - сказав Балін.

Він також зазначив, що АсМАП уже провела переговори з угорськими перевізниками і представила їм свої пропозиції. Наступного тижня такі переговори плануються зі словацькими перевізниками, але поки європейські колеги наполягають на тому, що ситуацію на ринку можна буде стабілізувати тільки за умови повернення дозволів.

"Ми доводимо, що це не так, і триває такий непростий процес. Але мета цих перемовин з угорцями і словаками - зблизити наші позиції і унеможливити блокування кордону", - додав віцепрезидент АсМАП.

Нагадаємо, блокування кордону України та Польщі продовжується на трьох пунктах пропуску

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини