Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес-клієнти ПриватБанку зможуть виплачувати зарплати через смартфон

Реклама

ПриватБанк запустив нову послугу для своїх бізнес-клієнтів - можливість виплачувати заробітну плату своїм працівникам в мобільному «Приват24 для бізнесу». Про це повідомляє пресслужба фінустанови.
«Бізнес клієнти ПриватБанку тепер мають унікальну можливість прямо у смартфоні створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості», - зазначається у повідомленні.
Оновлений функціонал дозволяє бізнес-клієнтам не лише переглядати та підписувати вже створені зарплатні відомості, як раніше, а й створювати нові відомості та робити платежі до них.
«Виплачуючи зарплату через ПриватБанк клієнти отримують можливість робити зарахування цілодобово та за лічені хвилини. Зарахування зарплати однією відомістю на картки ПриватБанку та картки інших банків позбавляє додаткової роботи з створення кількох відомостей, якщо співробітники бажають отримувати зарплату у різних банках», - пояснили у пресслужбі.

Для допомоги у вирішенні зарплатних питань працює окрема лінія консультантів з підтримки бухгалтерів.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини