Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Законопроект про мобілізацію повернули на доопрацювання

Реклама

Сьогодні в закритому режимі відбулася закрита нарада з військовим командуванням і засідання Погоджувальної ради щодо урядового проєкту про мобілізацію № 10378.

"Було багато дискусій. Ми розуміємо запит військового командування і готові йти назустріч. Але не всі норми можуть бути підтримані. Якісь положення прямо порушують права людини, якісь не є оптимально сформульовані. Про це відкрито сказали військовому командуванню. Але всі політсили зрозуміли і підтримують необхідність мобілізації. За результатами наради, законопроект повертається ініціатору. Одночасно передаємо пропозиції напрацьовані на комітеті та у робочих групах", - повідомив голова ПП «Слуга Народу», член Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Давід Арахамія.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.   

Нагадаємо, 25 грудня у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт № 10378 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби". Документ пропонує низку змін, зокрема тимчасові обмеження до громадян та новації мобілізації транспорту, вручення повісток на роботі, на електронну пошту та нові штрафи.

У Раді також зареєстрували чотири альтернативних законопроєкта

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини