Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міноборони вже підготувало нову редакцію законопроєкту про мобілізацію

Реклама

Міністерство оборони вже підготувало нову редакцію законопроєкту про мобілізацію з урахуванням всіх пропозицій, погоджених в робочому порядку з депутатами на засіданнях Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про це повідомив Міністр оборони Рустем Умєров у Telegram.

«Готові виносити його на погодження Уряду в найближчий час. Попередню редакцію законопроекту відкликали», - написав Умєров.

За словами Міністра, над документом працювали півроку в робочій групі представники всіх без винятку фракцій парламенту, команди Міністерства оборони, Генерального штабу та низки інших міністерств та відомств.

Він додав, що після реєстрації законопроєкту у Парламенті команда Міноборони, Головнокомандувач ЗСУ Залужний, Начальник Генштабу Шаптала брали участь в обговореннях та закритих нарадах.

«Воїнам треба дати можливість відпочити. Це справедливо. Звільненим з полону треба дати вибір, чи залишатися у війську. Ті з них, хто обере залишитися, потребуватимуть щонайменше кілька місяців відпустки. Це чесно. Строковиків треба нарешті відпустити додому», - резюмував Міністр.

Нагадаємо, після тривалих дискусій урядовий законопроєкт № 10378 щодо посилення мобілізації повернуто на доопрацювання.

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини