Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд дозволив підприємствам оборонно-промислового комплексу бронювати працівників без обмежень за кількістю

Реклама

Уряд вніс зміни до постанови № 76 від 27 січня 2023 року, якою регулюються питання бронювання військовозобов'язаних під час дії воєнного стану, щодо бронювання працівників підприємств оборонно-промислового комплексу, повідомили в Мінекономіки.

Згідно з ухваленим рішенням, військовозобов'язані працівники підприємств, визначених важливими у сфері оборонно-промислового комплексу, бронюються:

  • незалежно від військового звання, віку та військово-облікової спеціальності;

  • без обмежень щодо кількості військовозобов'язаних, які підлягають бронюванню.

Відтепер підприємства оборонно-промислового комплексу зможуть бронювати своїх військовозобов'язаних працівників без обмежень по кількості та без врахування рівня дефіцитності їх військової спеціальності. Це дозволить посилити потенціал оборонно-промислового комплексу та забезпечити оборонним підприємствам можливість стабільно працювати і нарощувати обсяги виробництва. Це рішення - спільна позиція Міноборони, Мінстратегпрому та Мінекономіки. Наше першочергове завдання - забезпечити наших захисників і захисниць всім необхідним для здобуття перемоги”, - прокоментував заступник Міністра економіки України Ігор Фоменко.

Виникло складне кадрове питання на підприємстві? Допоможе рішення LIGA360. Знайдіть відповіді експертів, аналітику чи алгоритми дій для кадровика. Більше переваг за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини