Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Польща приєдналася до декларації G7 щодо гарантій безпеки для України

Реклама

Польща приєдналася до декларації країн "Групи семи" про "гарантії безпеки" для України. Про це заявив Прем'єр Польщі Дональд Туск під час візиту до Києва, повідомляє "Європейська правда"

"Ми обговорили приєднання Польщі до декларації G7. Вдячний за вашу готовність почати роботу над безпековою угодою між нашими країнами", - наводить Polsat слова Президента України Володимира Зеленського після зустрічі. 

Він назвав переговори з Туском "дуже ефективними". За його словами, йшлося також про фінансову підтримку Польщі для закупівлі зброї для України та спільне виробництво зброї.

"У часи, коли ми захищаємо не лише нашу незалежність, але й свободу інших націй, солідарність з Україною не можуть зруйнувати будь-які обставини", - сказав Президент України, додавши, що усі суперечності між Києвом і Варшавою можна буде вирішити шляхом міжурядових переговорів. 

Туск прибув до Києва вранці 22 січня, це його перша поїздка в Україну після повернення на посаду прем'єра Польщі. 

Нагадаємо, Україна та Британія підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини, аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини