Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк продає 80 тис. безнадійних кредитів фізосіб на суму понад пів мільярда гривень

Реклама

Державний «ПриватБанк» виставив на продаж права вимоги по безнадійним кредитам фізосіб на суму понад пів мільярда гривень. Про це повідомляє пресслужба банка.

"ПриватБанк" пропонує професійним учасникам ринку до 2 лютого 2024 року зареєструватися на платформі системи електронних торгів Мін'юсту OpenMarket ДП "СЕТАМ" для придбання прав вимоги за портфелем карткових кредитів загальною заборгованістю на суму 501,4 млн грн, яка є початковою (стартовою) ціною лоту», - йдеться в оголошенні.

Цей портфель включає понад 80 тисяч споживчих кредитів, наданих фізособам без забезпечення, які були визнані безнадійними та списані за рахунок сформованих резервів. З портфелю для продажу виключені кредити, за якими боржниками є військовослужбовці, мобілізовані, якщо така інформація про них наявна в ПриватБанку.

Відповідно до умов продажу, права вимоги за таким портфелем включають лише тіло кредиту та нараховані відсотки. Продаж боргу здійснюватиметься шляхом проведення електронних торгів, які складаються з автоматичного покрокового зниження початкової (стартової) ціни лота, етапів подання закритих цінових пропозицій та цінової пропозиції.

Мінімальна ціна продажу лоту складає 2,1 (дві цілих одна десята) % від початкової (стартової) ціни лоту.

До участі у торгах будуть допущені фінансові установи, які мають діючу ліцензію на надання коштів у позику та/або послуги з факторингу, та відповідають вимогам банку.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини