Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єврокомісія не додаватиме нових заборон на імпорт у 13-й пакет санкцій - Reuters

Реклама

В наступному пакеті санкцій ЄС проти росії немає нових заборон на імпорт, повідомляє агентство Reuters з посиланням на на дипломатів ЄС.

Єврокомісія та країни-члени Євросоюзу хочуть швидко прийняти новий пакет заходів до другої річниці вторгнення росії в Україну 24 лютого.

В Агентстві зазначили, що Комісія запропонує пакет, який, як вона сподівається, викличе мінімальні дебати між країнами-членами, що дозволить швидко його ухвалити. Країни-члени ЄС мають проголосувати за нові санкції одноголосно.

Очікується, що у списку будуть сотні нових юридичних і фізичних осіб, але без гучних компаній.

Дипломат сказав, що пропозиція Комісії, яка може надійти вже цього тижня, також розширить список російських компаній, яким фірми з ЄС не можуть продавати товари подвійного призначення.

Після ухвалення 13-го пакету санкцій Комісія швидко запропонує 14-й набір заходів, які можуть включати деякі нові заборони на імпорт.

Нагадаємо, ЄС ухвалив 12-ий пакет санкцій проти рф у грудні.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини