Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ арештувало 700 млн грн на рахунках одного з найбільших онлайн-казино

Реклама

Бюро економічної безпеки викрило одного з найбільших ліцензіатів азартних ігор в мережі Інтернет в ухиленні від сплати 1,2 млрд грн податків. На 700 млн грн, що розміщені на рахунках компанії, накладено арешт. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Як зазначається, слідство виявило групу осіб серед співробітників компанії, яка організовувала неліцензійні азартні ігри в мережі Інтернет.

«Використовуючи понад 30 дзеркальних сайтів, які мають схожі до ліцензованого сайту інтерфейси, а також «міскодинг» платежів, вони налагодили схему ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах», - йдеться у повідомленні.

Крім того, встановлено, що ліцензіат азартних ігор не знаходився за адресою, яка визначена в ліцензії КРАІЛ. А його службові особи умисно приховували докази - документи та іншу інформацію, що необхідні для всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин злочину.

Наразі на 700 млн грн, що розміщені на рахунках компанії, накладено арешт. Досудове розслідування триває.

Фото з сайту БЕБ.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнайтеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини