Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

На кордоні з Польщею через півроку запрацює новий пункт пропуску

Реклама

Міжнародний автомобільний пункт пропуску "Нижанковичі - Мальховичі" запрацює у найближчі пів року. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, пункт пропуску "Нижанковичі - Мальховичі" почали будувати у вересні 2021 року, зараз будівництво знаходиться на завершальному етапі.

Козицький додав, що минулого місяця Львівська ОВА подала у Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України пропозицію доповнити Угоду про створення міжнародного автомобільного пункту пропуску «Нижанковичі - Мальховичі» залізничним сполученням. Аналогічне звернення до польського профільного міністерства скерувало Підкарпатське воєводство. Наразі очікуються відповіді.

Крім цього, розглядається питання про створення пункту пропуску "Лопушанка - Міхновець", який покращить сполучення між Польщею та Україною, розвантажить інші пункти пропуску, сприятиме співпраці людей, які живуть у прикордонних містах і селах та розвитку туризму

Нагадуємо, у лютому 2023 року пункт пропуску "Нижанковичі - Мальховичі" розпочав здійснення пропускних операцій вантажних транспортних засобів без вантажу.

Фото з сайту Львівської ОВА.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини