Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄC може включити у пакет санкцій торгові обмеження для компаній з Китаю

Реклама

Європейський Союз запропонував включити у 13-й пакет санкцій торгові обмеження для компаній, що базуються в Китаї. Про це пише liga.net з посиланням на агентство Bloomberg.

"У разі схвалення це буде перший випадок, коли ЄС запроваджує обмеження для компаній на материковому Китаї з того часу, як Росія вторглася в Україну", - зазначає агентство.

Торговельні обмеження стосуватимуться приблизно двох десятків компаній. Крім китайських, до списку також увійдуть компанії з Індії, Шрі-Ланки, Сербії, Казахстану, Таїланду, Туреччини та Гонконгу.

Обмеження заборонять європейським фірмам торгувати з цими компаніями в межах зусиль блоку обмежити можливості росії отримувати підсанкційні товари через компанії в третіх країнах.

Раніше ЄС пропонував внести до списку кілька китайських фірм, але ці пропозиції були відхилені деякими державами-членами блоку.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини