Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрпошта" переходить на повністю автоматизоване сортування посилок

Реклама

Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» завершила встановлення автоматизованих сортувальних ліній на логістичному терміналі «Київ-Правий». Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що нове обладнання для ліній сортування міжнародних, дрібних та великих відправлень на цьому терміналі дозволяє обробку 18 000 посилок на годину та близько 400 000 відправлень на добу.

Компанія планує автоматизувати потужності всіх терміналів та завершити трансформацію логістичної мережі в I півріччі 2024 року.

Зокрема, "Укрпошта" автоматизує потужності ще у шести сортувальних терміналах (в Одесі, Києві («Київ-Лівий»), Дніпрі, Львові, Харкові та Хмельницькому), відмовившись від ручного сортування.

У II кварталі 2024 року компанія планує відкрити інноваційний логістичний термінал «Київ Лівий», в якому працюватиме ще один центр обробки міжнародних посилок, що суттєво зменшить терміни обробки.

Також протягом поточного року будуть встановлені додаткові автоматизовані лінії для сортування листів та газет. 14-16 логістичних центрів Укрпошти в інших обласних центрах та великих містах України отримають автоматизовані лінії меншої потужності для сортування посилок та дрібних відправлень.

«Це забезпечить 100% автоматичної обробки на всій території України. Загальна потужність складе близько двох млн відправлень на добу», - наголошують у компанії.

Крім того, буде впроваджено новий підхід до логістичних маршрутів. Перебудова логістичної мережі та оптимізація маршрутів доставки між терміналами, логістичними центрами та депо дозволить доставляти відправлення клієнтів в усі обласні центри України та великі міста вже на наступний день.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини