Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські фермери заблокували пункт пропуску "Краківець-Корчова"

Реклама

Польськи фермери заблокували рух на шостому пункті пропуску на кордоні з Україною - "Краківець-Корчова". Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

«За наявною інформацією, яку надали польські прикордонники, сьогодні близько 11:10 на території Польщі, на дорозі перед пунктом пропуску «Корчова» (Республіка Польща), суміжному з українським пунктом пропуску «Краківець», польські аграрії розпочали блокування руху для вантажних транспортних засобів», - зазначається у повідомленні.

Прикордонники попереджують про можливе ускладнення руху, як на виїзд з Польщі, так і на в'їзд.

Наразі на в'їзд до України на території Польщі очікують близько 1730 вантажівок. Водночас, організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусів та легкового транспорту.

У ДПСУ додали, що пункт пропуску «Краківець-Корчова» став шостим пунктом пропуску на українсько-польському кордоні, де здійснюється блокування руху вантажівок. Інформації щодо термінів проведення блокування руху поки що немає.

Нагадаємо, на наступному тижні польські фермери готуються заблокувати усі пункти пропуску на кордоні з Україною 

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини