Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТПП України оголошує про наймасштабніший проєкт року з підтримки бізнесу

16 лютого 2024, 15:09
691
0
Автор:
Реклама

НА Єдиний ринок ЄС - разом!

Півтори тисячі українських компаній отримають по 2 500 євро для підготовки до виходу на Єдиний Ринок ЄС.

Торгово-промислова палата України Запускає проєкт UkraineReady4EU у рамках реалізації якого українські малі та середні компанії отримають мікрогранти у розмірі 2 500 євро для підготовки до виходу на Єдиний Ринок Євросоюзу.

ТПП України, як найбільше національне бізнес-об'єднання, головним завданням якого є підтримка експорту, визначена міжнародними партнерами ключовим оператором розподілу мікрогрантів для українських малих та середніх підприємств у рамках програми Ready4EU.

Старт реєстрації компаній розпочнеться у лютому 2024 року.

Підтримка українських компаній в інтеграції до Єдиного Ринку ЄС надаватиметься до жовтня 2025 року.

Бюджет програми становить 3,75 млн євро, крім того українські компанії матимуть доступ до додаткових корисних послуг: зокрема, EEN, ECCP, EYE, платформи, ініціативи.

Програма Ready4EU покликана допомогти українським малим та середнім підприємствам інтегруватись до Єдиного Ринку ЄС та налагодити співпрацю з партнерами з ЄС.

1 500 українських компаній, які пройдуть відбір у проект UkraineReady4EU - отримують ваучер, який можна використати для участі в торговельних місіях, брокерських заходах, міжнародних виставках, організації стенда на міжнародних виставках та інших заходах, які сприяють формуванню партнерства з бізнесом країн-членів ЄС.

Стати учасниками проєкту можуть малі та середні підприємства, які:

  • локалізовані та працюють на підконтрольній Україні території або релокувалися до країн ЄС, але зареєстровані в Україні;

  • зареєстровані відповідно до українського законодавства;

  • не перебувають у процесі ліквідації або припинення господарської діяльності;

  • відповідають європейському визначенню МСП.

Учасники матимуть змогу подати заявку на участь у проєкті до 30 червня 2025 року. Наприкінці кожного місяця подані заявки оцінить відбіркова комісія в складі 6 партнерів Консорціуму UkraineReady4EU.

Детальніше про проєкт 

Також зверніть увагу:

Київська ТПП запрошує підприємців на зустріч з дипломатами та торговими представниками

Як керівнику оцінити надійність нового контрагента чи потенційної угоди? Спробуйте перевірку компаній в LIGA360. Досьє на основі 400 публічних реєстрів, що ключає інсторію перевірок, судові справи, наявність у санкційних списках, борги, тощо. Замовте LIGA360 прямо сьогодні, щоб бути впевненими у своїх бізнес-зв?язках. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини