Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

«Нова пошта» запускає «коробкомати», щоб пришвидшити відправку посилок Новини компаній

Реклама

Поштовий оператор «Нова пошта» цього року запустить "коробкомати" - пристрої, що дають змогу автоматизувати продаж пакування. Про це розповіли у департаменті інновацій НП - R&D, повідомляє LIGA.net.

У компанії наголосили, що ця розробка покликана спростити життя всім, хто часто відправляє посилки.

«Коробкомат» може продати одну одиницю пакування лише за вісім секунд. Для порівняння: щоб купити одну коробку у відділенні в оператора, клієнт у середньому витрачає одну хвилину.

Ще одна опція - продаж новітніх типів коробок, які можна швидко запакувати без використання скотчу. Запас коробок в одному автоматі - до 100 штук, загалом тут можна придбати чотири різні типи коробок на вагу відправлення до 3 кг.

Собівартість нової коробки виходить на 30% дорожче, ніж звичайної. Однак, на думку компанії, це доповнення до послуги, яке створює додаткову цінність.

"Не бійтеся робити нові продукти дорожче. Якщо клієнт не буде купувати - просто не будемо їх виготовляти", - зазначив співзасновник компанії "Нова пошта" Володимир Поперешнюк на презентації розробки.

Фото з сайту LIGA.net.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини