Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські фермери розпочали більш жорстку блокаду кордону з Україною та висипали зерно з вантажного вагону

Реклама

Польські фермери розпочали більш жорстко блокувати рух на кордоні з Україною. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України з посиланням на інформацію, отриману від Прикордонної варти Польщі.

«Долгобичув - Угринів». Біля пункту пропуску протестувальники озвучили намір перекрити рух для усіх видів транспорту до 17.00 20 лютого.

«Зосін - Устилуг». З 13.00 по 16:00 за київським часом, мітингувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обох напрямках. Обіцяють пропускати лише вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою.

«Корчова - Краківець». До 21.00 (за київським часом) 20 лютого протестувальники планують блокувати рух усіх вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.

«Гребене - Рава-Руська». Протестувальники з 13-ї години (за Київським часом) 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, окрім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.

«Дорогуськ - Ягодин. До 19.00 за київським часом організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажного транспорту в обох напрямах.

«Медика - Шегині». В обох напрямках повністю заблоковано рух вантажівок. Термін завершення такого блокування наразі невідомий.

Крім того, біля опівдня на коліях станції "Медика" протестувальники висипали близько 4 тонн зерна з двох вагонів зерновозів, які очікували перевантаження на вузьку колію. Ця агропродукція йшла транзитом до Німеччини. Про це повповідомилоідомило Мінінфраструктури.

В міністерстві додали, що про несанкціоноване втручання в роботу залізниці поінформовано польські правоохоронні органи, Польські залізниці та посольство України в Польщі. 

Читайте також: Порушення строків виконання зобов'язань та збитки через блокування кордону: до чого бізнесу потрібно готуватись вже зараз

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини