Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Євросоюз продовжив санкції проти росії ще на рік

Реклама

Рада Європейського Союзу продовжила на рік дію санкцій проти росії за окупацію та анексію частини території України.

Відповідне рішення було ухвалено 19 лютого та оприлюднено на офіційному сайті ЄС.

«Доки незаконні дії Російської Федерації продовжують порушувати заборону на застосування сили, що є серйозним порушенням міжнародного права, доцільно зберегти в силі всі заходи, введені Союзом, і вжити додаткових заходів, якщо це необхідно. Отже, обмежувальні заходи, які містяться в Рішенні (CFSP) 2022/266, мають бути продовжені на наступні 12 місяців, до 24 лютого 2025 року», - зазначається у документі.

Нагадаємо, Рада ЕС ввела санкції проти росії 23 лютого 2022 року "у відповідь на незаконне визнання, окупацію або анексію рф деяких районів України, що не контролюються урядом". 6 жовтня 2022 року сферу дії обмежень було розширено на всі непідконтрольні уряду України райони Донецької, Херсонської, Луганської та Запорізької областей.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини