Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польський уряд сьогодні надасть офіційну відповідь на пропозицію Зеленського щодо зустрічі на кордоні

Реклама

Сьогодні в Уряді Польщі буде прийнято остаточне рішення щодо пропозиції Президента Володимира Зеленського про зустріч на кордоні. Про це розповів віцепрем'єр, міністра цифровізації Польщі Кшиштоф Гавковський, передає Polsat News.

Він підкреслив, що зустріч точно відбудеться, але невідомо, чи буде вона у вказану Зеленським п'ятницю. Все через заплановану зустріч з Урсулою фон дер Ляєн.

"Такі рішення приймає прем'єр-міністр. Остаточне рішення має бути прийняте сьогодні, у нас зустріч. У другій половині дня дізнаємося", - додав він.
Гавковський також зазначив, що держава має сприяти вирішенню цього конфлікту, а фермер має розуміти, що він не може протестувати, блокуючи військову допомогу Україні.

Нагадаємо, Президент України доручив Уряду до 24 лютого бути на кордоні з Польщею.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Читайте також: Порушення строків виконання зобов'язань та збитки через блокування кордону: до чого бізнесу потрібно готуватись вже зараз

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини