Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запрацював сайт програми "Власна справа"

Реклама

Міністерство економіки запустило офіційний сайт програми «Власна справа». Про це повідомляє пресслужба міністерства.

На сайті зібрані всі можливості програми, умови та алгоритми отримання гранту, інструкції для заповнення бізнес-плану, а також поточні результати програми.

У міністерстві нагадали, що грантова програма «Власна справа» стартувала у липні 2022 року для підтримки мікро- та малого бізнесу у рамках урядового проєкту єРобота . За програмою підприємці можуть отримати гранти до 250 тис. грн та створити чи розширити власний бізнес.

З моменту запуску програми вже понад 14 тис. українців стали її переможцями. Кошти за програмою «Власна справа» можна витратити на придбання обладнання, закупівлю сировини, сплату оренди, послуги маркетингу та реклами, комерційної концесії, лізингу. Держава інвестує в розвиток бізнесу через гранти 3,5 млрд грн.

За словами першого віцепрем'єр-міністра - Міністра економіки Юлії Свириденко, у поточному році планується видати понад 15 тисяч грантів на створення чи розвиток бізнесу.

«Тож переходьте за посиланням на сайті та подавайтесь», - додала Юлія Свириденко.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини