Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд гарантування виставив на продаж галузевий пул кредитів

Реклама

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж галузевий пул кредитів на загальну суму 70,4 млн грн. Про це повідомляє пресслужба фонду.

Як зазначається, аукціон з продажу пулу активів банків, сформованого за так званим «галузевим підходом», відбудеться 7 березня 2024 року в системі Prozorro.Продажі.

До складу виставленого на торги лоту увійшли права вимоги за кредитними договорами, що укладені з суб'єктами господарювання і фізичними особами, та дебіторська заборгованость суб'єктів господарювання, що перебувають на балансі АТ «Мегабанк», ПАТ «Промінвестбанк» та АТ «Банк Січ».

Спільна ознака виставлених на торги активів - КВЕД боржника (оптова та роздрібна торгівля). Загальна заборгованість за включеними до складу пулу активами склала 715,5 млн грн.

Кожен актив щонайменше 4 рази виставлявся на індивідуальний продаж у системі Prozorro.Продажі, а також більшість активів виставлялись на продаж у складі пулу, але так і не були реалізовані.

Стартова ціна лоту становить 70,4 млн грн.

Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону.

Усі ризики для бізнесу - як на долоні з рішенням LIGA360. Юридичні, договірні, майнові та медіа ризики контролюються з єдиного цифрового простору. Спробуй корпоративне рішення LIGA360 прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини