Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Український список сумнівних інвестиційних проєктів включено до міжнародного реєстру

Реклама

Список сумнівних інвестиційних проектів, який Національна комісії з цінних паперів та фондового ринку формувала протягом багатьох років, відтепер доступний на офіційному вебсайті Міжнародною організацією Комісій з цінних паперів (IOSCO). Про це повідомляє пресслужба Нацкомісії.

Як зазначається, такий крок зроблено в рамках співпраці НКЦПФР і IOSCO у сфері інформування інвесторів по всьому світу про підозрілі інвестиційні проекти.

«Ця ініціатива спрямована на підвищення прозорості фінансової системи та захист інвесторів від нелегітимної діяльності. Серед іншого мова йде про компанії, які не мають належних дозволів та ліцензій на надання інвестиційних послуг у відповідній юрисдикції, а також ті, що неправомірно використовують імена легітимних фірм та стверджують про наявність зв'язків з ними без відповідних підстав», - наголошується у повідомленні.

За словами члена НКЦПФР Іраклія Барамії, ця ініціатива є максимально ефективною не лише для українців, а й для членів IOSCO, оскільки обмін інформацією з міжнародними колегами та своєчасне інформування є запорукою створення безпечного інвестиційного середовища.

Національна комісії з цінних паперів та фондового ринку України є членом IOSCO з 1996 року.

Усі ризики для бізнесу - як на долоні з рішенням LIGA360. Юридичні, договірні, майнові та медіа ризики контролюються з єдиного цифрового простору. Спробуй корпоративне рішення LIGA360 прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини