Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Cанкції ЄС проти рф продовжено ще на пів року

Реклама

Європейська Рада ухвалила рішення про продовження обмежувальних заходів щодо осіб, відповідальних за підрив або загрозу територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, ще на шість місяців, до 15 вересня 2024 року, повідомляється на сайті ЄС.

Існуючі санкції передбачають обмеження на пересування для фізичних осіб, заморожування активів , а також заборону надавати кошти чи інші економічні ресурси фізичним та юридичним особам зі списку. Санкції продовжуватимуть застосовуватися до понад 2100 фізичних та юридичних осіб.

У контексті перегляду санкцій Рада також вирішила не подовжувати санкції щодо трьох осіб: засновника Яндекса Аркадія Воложа, колишнього віцепрезидента корпорації "Система" (власника МТС) Сергія Мндоянца і громадянина Словаччини, президента мотоклубу "Нічні вовки" Йозефа Хамбалека, повідомляє liga.net.

Крім того із санкційного списку вилучити дев'ятьох загиблих.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням

Нагадаємо, у лютому ЄС затвердив 13-й пакет санкцій проти росії також Європарламент ухвалив директиву про криміналізацію порушення та обходу санкцій ЄС

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини