Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чеський залізничний перевізник RegioJet запускає другу лінію до України

Реклама

Чеський залізничний оператор RegioJet повідомив про запуск з 27 березня другої лінії до України: через Словаччину до Чопа.

Як зазначили в агентстві Інтерфакс-Україна, з урахуванням пересадки в Чопі, тривалість поїздки з Праги до Києва становитиме приблизно 22 години, можливі варіанти як зі спальними місцями, так і без, а також опція спеціальних спальних купе для жінок і дітей.

Виїзд із Чопа або Праги - у другій половині дня, заявлена тривалість подорожі - близько 13 годин. Вагони з Чопа прямуватимуть у складі поїзда Прага-Кошице, що складається з 18 вагонів.

Вартість квитків варіюється від EUR18,9 до EUR67,9 з урахуванням харчування.

Власник RegioJet Радим Янчура в інтерв'ю агентству зазначав, що рейс Чоп-Прага матиме три вагони на 140 місць, із них 80 - у спальних вагонах, 60 - у вагонах із сидячими місцями.

Янчура також уточнив, що RegioJet отримуватиме доходи від перевезень, але вноситиме для "Укрзалізниці" плату за доступ до інфраструктури.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини