Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як розбудувати комплаєнс та забезпечити стійкість підприємству - новий освітній курс від Дія.Бізнес

Реклама

На порталі Дія.Бізнес з'явився новий освітній курс про те, як розбудувати комплаєнс та забезпечити стійкість підприємству. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Як зазначається, цей курс допоможе представникам бізнесу здобути базові знання та навички у сфері доброчесності та комплаєнс-менеджменту, а також напрацювати підходи для ведення прозорих бізнес-процесів, мінімізувати ризики та забезпечити стійкість та конкурентоспроможність компаній у майбутньому.

Курс «Зміцнюючи доброчесність: мінімізація ризиків та розбудова комплаєнсу бізнесом під час відбудови» містить 12 серій. Тут можна дізнатися:

  • що таке доброчесність та репутація бізнесу;

  • що таке комплаєнс-система та як її впроваджувати;

  • як ефективно працювати з персоналом;

  • як перевіряти контрагентів для співпраці;

  • як побудувати прозорі бізнес-процеси для потенційної участі у проєктах відбудови України.

Спікерами курсу є представники українського бізнесу, які успішно впроваджують комплаєнс на своїх підприємствах та діляться практичним досвідом і інструментами, які допоможуть налагодити внутрішні процеси та забезпечити високі стандарти етичної поведінки в бізнесі.

Освітній курс створений для малого та середнього бізнесу і побудований на основі міжнародних стандартів у сфері ділової доброчесності.

Спробуйте перше рішення для комплаєнс-контролю в Україні. LIGA360 надає повноту інформації для AML/KYC перевірок та процедури due dilligence. Верифікуйте контрагентів, оцінюйте санкційні та корупційні ризики щодо них. Замовте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини