Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На кого покладається обов’язок з ведення військового обліку на підприємстві?

Реклама

У Східному міжрегіональному управлінні Держпраці нагадали, на кого покладається обов'язок з ведення військового обліку на підприємстві.

Так, відповідно до пункту 8 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, організація військового обліку на підприємствах покладається на їхніх керівників.

Водночас обов'язки з ведення військового обліку в держорганах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях покладаються на працівників служби персоналу, служби управління персоналом.

У разі відсутності штатної одиниці у службі персоналу обов'язки з ведення військового обліку покладаються на особу, яка веде облік працівників на підприємстві. При цьому така особа повинна відповідати кваліфікаційним вимогам, визначеним для інспектора з військового обліку відповідно до національного класифікатора ДК 003:2010 «Класифікатор професій».

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини