Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські фермери відновили блокаду пункту пропуску "Угринів-Долгобичув"

Реклама

Польські фермери 2 квітня поновили блокування руху вантажного транспорту навпроти пункту пропуску «Угринів-Долгобичув». Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«За інформацією від польських прикордонників сьогодні близько 09:00 на території Польщі перед пунктом пропуску «Угринів -Долгобичув» поновилося блокування руху для вантажних транспортних засобів. У зв'язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в'їзд», - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначили, що в цьому пункті пропуску можуть перетинати державний кордон вантажні транспортні засоби з повною масою до 7,5 т. Також на виїзд з України здійснюється пропуск порожніх великогабаритних транспортних засобів, наразі їх черга перед пунктом пропуску близько 100 вантажних автівок.

У ДПСУ просять водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час міжнародних перевезень.

Нагадуємо, пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» був тимчасово розблокований польськими протестувальниками 28 березня.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Читайте також:

Блокада кордону: алгоритм дій у випадку вичерпання терміну доставки товарів

Порушення строків виконання зобов'язань та збитки через блокування кордону: до чого бізнесу потрібно готуватись вже зараз

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини