Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Один із найбільших виробників морозива в Україні купив завод у Польщі Новини компаній

Реклама

Компанія «Три ведмеді», яка є одним із найбільших виробників заморожених продуктів в Україні, придбала перший актив за кордоном. Про це пише Forbes.

«У вересні 2023 року у польского заводу з виробництва напівфабрикатів і морозива Nordis змінився менеджмент, свідчать дані реєстра Міністерства юстиції Польщі. Новим власником підприємства став засновник компанії «Три ведмеді» Дмитро Ушмаєв, 48. До наглядової ради Nordis увійшов директор українського виробника Андрій Тищенко», - зазначається у матеріалі.

Цю інформацію виданню Forbes підтвердив засновник і президент ТОВ "Три ведмеді" Дмитро Ушмаєв.

"Ми дійсно придбали завод Nordis у Польщі", - сказав Ушмаєв.

Він не назвав суму угоди, але зазначив, що українська компанія планує інвестувати у розвиток виробництва у Польщі.

За словами Ушмаєва, потужність польського заводу наразі складає половину від українського виробництва.

Довідково:

Nordis володіє заводом на заході країни у 53 км від Німеччини і складськими приміщеннями. Компанія виробляє понад 100 видів морозива і напівфабрикатів та має свою дистрибуційну мережу у 19 містах Польщі. Попередній власник і CEO Nordis - Славомір Янковський.

Не крокуй із зав'язаними очима в конкурентному бізнес-середовищі. LIGA360 аналізує медіа, законодавче поле й надійність контрагентів, щоб компанії завжди ухвалювали інформовані рішення. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

У квітні діє спеціальна пропозиція на преміум-рішення LIGA 360. Отримайте максимум переваг для юриста чи бухгалтера - економте до 50% вартості тарифу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини