Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

NovaPay планує запустити кредитні лінії для малого та середнього бізнесу Новини компаній

Реклама

NovaPay має намір запустити кредитні лінії для малого та середнього бізнесу (МСБ), орієнтовно - у червні, а найближчим часом - випустити кредитні картки. Про це повідомила директорка з продажів компанії Тетяна Віканова, передає Інтерфакс-Україна.

Віканова уточнила, що наразі продукт кредитної лінії для МСБ перебуває на стадії розроблення, його запуск очікується приблизно в червні цього року.

Крім того, вона нагадала, що місяць тому NovaPay імплементувала відкриття рахунків для фізосіб-підприємців (ФОП). "Уже чотири тисячі ФОПів відкрили у нас рахунки й активно ними користуються", - прокоментувала Віканова.

NovaPay має на меті за цей рік залучити щонайменше пів мільйона клієнтів і 50 тис. ФОПів.

"Якщо ми говоримо про стратегію трьох років, то це 3 млн клієнтів в onboarding, це міжнародні платежі через наш мобільний застосунок, це післяплата. І не лише в межах України. І, звичайно, це також посилка в кредит", - поділилася планами компанії Віканова.

Нагадаємо, "Нова пошта" скасувала оплату за переадресацію по всій Україні для посилок, які ще в дорозі 

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

У квітні діє спеціальна пропозиція на преміум-рішення LIGA 360. Отримайте максимум переваг для юриста чи бухгалтера - економте до 50% вартості тарифу. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини